AEVA simplifică avansul salarial

AEVA este soluția adaptată să încurajeze un proces simplificat în acordarea avansului salarial. Avansul salarial este beneficiul extra salarial relevant din portofoliul companiilor.

Înțelegem provocările din ultimii ani, atât pentru companii cât și pentru angajați. Pasionați de tehnologia care înlesnește și scurtează procesele greoaie, birocratice, care descurajează angajatul în a cere suport sau beneficii extra salariale de tip beneficii financiare.

AEVA vine în întâmpinarea companiilor și angajaților cu un serviciu pe cât de simplu pe atât de relevant, oferind posibilitatea avansului salarial, printr-o aplicație software intuitivă pentru retragerile de avans salarial, instant 24 din 24.

Suntem atenți la contextele locale și la schimbările ce au loc azi în sectorul de noi tehnologii și diversitatea beneficiilor extra salariale oferite de angajatori pentru a face față noilor provocări ale pieței muncii, care are nevoie de stabilitate, fidelizare și retenția echipelor din organizațiile pe care le reprezintă.

În contextul pandemic, mixul de beneficii extra salariale s-a modificat.

AEVA, beneficiul adaptat și care ține cont de actualul context, oferă o soluția rapidă atunci când avem de făcut față provocărilor:  creșterea ratei de inflație, scumpirile produselor uzuale, creșterea facturilor la utilități, rate bancare mai mari. Sunt doar câteva din problemele cu care ne confruntăm cu toții astăzi.

Companiile au nevoie de oameni motivați, bine pregătiți, care rămân în organizație dacă sunt fidelizați și recompensați așa cum noile trenduri salariale din Vest o fac deja.

Una dintre aceste noi tendințe este flexibilitatea de a ne accesa proprii bani din salariu. Angajații să fie plătiți atunci când își doresc – pay on-demand. Preluând această idee, AEVA înlesnește plata avansurilor salariale, fie de pe o singură zi de muncă sau o săptămână, fie dintr-o perioadă de zile deja lucrată de angajat, ca la salariul să i se plătească salariul minus suma avansurilor deja retrase.

Angajații, dar mai ales angajatorii au de câștigat din adoptarea unei soluții dinamice de plată a salariului, mai ales când o lună de zile sau două săptămâni până la data plății salariului este un interval lung de așteptare.

Ești curios să încerci soluția noastră? Descarcă aplicația AEVA de AICI