Automatizează plățile salariale cu AEVA

Cu AEVA, plata salariului se face fix când vrei tu!

Ce fac companiile pentru a ajuta angajații să gestioneze stresul financiar produs de inflația și facturile mari?

Creșterea salarială imediată este posibilă, dar cu costuri și eforturi mari din partea companiei. Iar ea este legată cel mai des de performanțele angajatului. Acest lucru înseamnă noi proiecte interne cu efort din partea departementului de HR și alte costuri care presupun să avantajeze angajații experiementați sau pe cei cu vechime.

Dar o companie este formată și din angajați tineri, încă neexperimentați sau din oameni dispuși să acumuleze experiență într-un nou domeniu și care merită suportul și atenția angajatorului.

Contribuția la confortul financiar al propriilor angajați, oferindu-le acces la banii munciți, aduce un aport benefic de imagine și interes onest pentru dezvoltarea armonioasă a echipelor cu adevărat productive.  

În loc să aștepte următorul salariu sau să pună necesitățile pe linii de credit cu dobândă mare, angajatul poate accesa suma de bani pe care a câștigat-o deja.

Cum funcționează soluția AEVA?

  1. Angajatul își face cont în aplicația AEVA, disponibilă pe orice smartphone și pe web
  2. Îi validăm contul bancar și salariul (sau limita de retragere)
  3. Angajatul solicită bani din aplicație iar AEVA face instant transferul
  4. La sfărșitul lunii primește salariul minus sumele primite în avans

Angajatul care folosește aplicatia AEVA, își va rezolva urgențele financiare ce pot apărea între ciclurile de salarizare, atunci când are nevoie de o dată flexibilă de plată a salariului, după nevoile sale.

El este mai relaxat și mai puțin stresat!

  • Compania mandatează prin serviciul AEVA plata avansurilor salariale, putând ajusta limitele zilnice sau lunare astfel încât plata flexibilă a salariului să aducă un extra-beneficiu angajatului.

Și compania ta își poate aduce direct aportul la educția financiară a propriilor angajați, atunci când propune cicluri salariale flexibile, acum posibile cu serviciul AEVA.

Testeaza soluția GRATUIT