Combate stresul cu o zi flexibilă de salariu

Angajații nu mai trebuie să aștepte două săptămâni sau o lună pentru a fi plătiți. Ei pot avea acces la banii lor de îndată ce îi câștigă. O zi flexibilă de salariu înseamnă, plăți imediate atunci când angajatul solicită aceast lucru.

Oricând au nevoie, angajații tăi pot primi un avans prin intermediul aplicației mobile AEVA

Atât de simplu

  • AEVA face plata instant pe card sau în contul de salariu.
  • Angajații tăi pot retrage maxim 50% din salariul aferent după fiecare zi muncită. Astfel pot trece peste nevoile urgente dar nu intră într-o buclă de avansuri repetate.
  • În ziua de salariu compania înapoiază sumele plătite către AEVA

Angajatul poate solicita una sau mai multe retrageri din aplicația pe care AEVA o pune la dispoziția angajaților.

O dată ce angajatul solicită suma pe care o dorește, AEVA trimite fondurile în contul său, dar doar atâta timp cât acestea nu depășesc soldul câștigat pentru perioada respectivă.

„Creșterile salariale sunt semnificative, depășind 10% în multe sectoare, cu procente pe care nu le-am mai văzut în ultimii 15 ani, chiar dacă nu au compensat erodarea cauzată de inflație. Presiunile pentru creșterea salariilor vor continua și în următorul an, însă ne așteptăm la procente ușor mai mici, în contextul perspectivelor incerte cu privire la creșterea economică. Observăm totuși că tot mai multe companii evaluează sustenabilitatea acestor majorări și accelerează alte măsuri de eficientizare și creștere a productivități”, a declarat Oana Munteanu, Director People & Organisation, PwC România.

Sursa Wall-Street

O zi de salariu flexibilă nu înseamnă o parte din salariu pentru o perioadă de muncă în avans, ci remunerația pe zilele de lucru încheiate și pe care angajatul le poate vizualiza într-un mod transparent în aplicația AEVA de pe telefonul personal.

Avantaje pentru companie

  • Salariu flexibil fără a-ți afecta negativ cash-flow-ul
  • Plăți din salariu acordate angajaților, fără a genera un volum de muncă suplimentară pentru echipa de HR

Compania câștigă prin faptul că provizionul financiar al unei perioade este cunoscut și nemodificat de cereri și plăți necesare avansurilor salariale.

Automatizarea procesului de plăți flexibile ale salariului către angajați aduce beneficii companiei și angajaților. Simplificarea proceselor de aprobare, solicitări, încărcări de date în sistemul financiar-contabil scutește timp sau producerea de erori contabile la calculul salariului.

Credem că atunci când companiile folosesc sisteme de loializare și beneficii extra-salariale trebuie să nu uite că cea mai importantă componentă a relației angajat-angajator este salariul. Iată de ce o zi de salariu flexibilă cu serviciul AEVA nu va pune presiune pe cashflow-ul companiei și va ajuta sincronizarea dintre performanță și compensarea acesteia, pentru a stimula implicarea și retenția angajaților.

Contactează-ne și testează GRATUIT soluția AEVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.